Helle Husum

Seniorkonsulent, Content Specialist at Gammelbys

Skal du og din virksomhed findes af potentielle kunder, skal I være synlige online. Helle er ekspert i at gøre jer kendt for det, I ønsker at være kendt for, hos dem I ønsker at være kendt hos.

Udvikling og optimering af jeres website, SEO-optimering af jeres tekster, Adwords og Analytics er bare nogle af de håndtag, Helle skruer på for at få jer til tops i Googles søgeresultater og få jer gjort synlige online i relevante sammenhænge – kombineret med brugen af sociale medier som fx LinkedIn og Facebook.

Det er ikke nok bare at være synlig online over for jeres potentielle og nuværende kunder – I skal også være relevante for dem. Hvad vil I sælge, og hvorfor skal jeres kunder handle hos jer? Helle skriver effektive tekster, der rammer jeres målgruppe og deres behov.

Helles tekster virker og er til at forstå – ud fra devisen, at det behøver ikke være svært at læse, fordi det er svært at forstå. Helle tænker og skriver kreativt med et kommercielt sigte inden for alle genrer: artikler, cases, portrætter, pressemeddelelser, webtekster, nyhedsbreve, salgsbreve… og alt andet.

Gennem de seneste 15 år har Helle arbejdet med kommunikation, markedsføring og undervisning, som videnformidlingskonsulent, kommunikationskonsulent og selvstændig for private og offentlige organisationer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner, B2B og B2C.

Så – vil I sættes i spil som eksperter inden for jeres fagområde og være synlige de rigtige steder, så tag fat i Helle.

Links

Timeline

  • Seniorkonsulent, Content Specialist

    Current role