yes
Maya Bachar Gilad has over twenty years of experience in information systems, development worlds, infrastructure, ERP systems, CRM, BI, and digital systems. Maya worked at Pelephone as an SVP of Information Technology from 2022 to the present. Before that, they worked as a Senior Information Technology Consultant at Maya Bachar Gilad Senior technology consulting and management from 2019 to 2022. Prior to that, they held various roles at Pelephone, including IT Development Director, IT Infrastructure Director, ERP Manager, Billing Manager, Software Manager on Mediation System, Billing Systems' Software Engineer, CRM & Billing Systems' QA Manager, and Billing Systems' QA Engineer.
Maya Bachar Gilad has a B.sc degree in Computer Science from the Holon Institute of Technology, which was obtained from 2000 to 2003. In addition, Maya pursued further education in Project Management and System Analysis from John Bryce between 2007 and 2008. Maya also holds certifications in Mediation from the Gevim Group (obtained in 2019) and in Team Guideness from Gishot Group (obtained in 2014).
This person is not in any offices
yes
תכירו את השחקנים הראשיים שלנו: העובדות והעובדים. אנחנו לא עובדים עם תסריט קבוע, חושבים מחוץ לקופסא, ומייצרים ז'אנר משלנו. כש-יס קמה, בשנת 1998, הבאנו את בשורת הלווין אל עולם שידורי הטלוויזיה והיינו הראשונים להציע שידורים דיגיטליים ושירותי טלוויזיה אינטראקטיביים - כשבחירת התכנים היא בידיים של הלקוח, מה שהגדיר מחדש את ענף שידורי הטלוויזיה בישראל. את החדשנות הזאת רואים ברזולוציית HD בכל הצוותים והמחלקות שלנו - מהתוכן שבוחר את התכנים, דרך הטכנאים שמתקינים את התשתית ועד חטיבת השירות שזמינה ללקוחות שלנו עם כל צורך שיצוץ. בשיתוף פעולה שחוצה צוותים ומחלקות, השתמשנו מהרגע הראשון בטכנולוגיות החדשניות ביותר ועליהן הלבשנו את מיטב התכנים. חתמנו על חוזי רכישה עם אולפני הסרטים והמפיצים המובילים בעולם כדי לדאוג למבחר הגדול ביותר של סרטים חדשים באיכות הצפייה החדה ביותר שנראתה עד היום. ואנחנו משתפים פעולה עם ענקיות הסטרימינג הבינלאומיות: דיסני פלוס, דיסקברי פלוס ונטפליקס וכל זה מתאפשר בזכות גיוס הטובים ביותר בעולמות הבידור, הטכנולוגיה והתמיכה תוך מתן דגש על שירות לקוחות שדוגל בהקשבה ובשקיפות. אפילו מכרנו לאחרונה כמה הפקות מקור מובילות בחו"ל. ביניהן "פאודה", עליה נכתב בניו יורק טיימס שהיא אחת הסדרות הבינלאומיות הטובות ביותר לשנת 2017, כמו גם "כבודו" ו-"שטיסל", שנמכרו ל-CBS. ו"מלכת היופי של ירושלים" שנמכרה ל-נטפליקס. לא פלא שכ- 580 אלף משפחות בישראל וכ- 1000 עובדים כבר אמרו לנו כן